Drømmer du om at kunne lave retter, der dufter, smager af og ser ud som i de amerikanske Sydstater? Eller trænger du bare til fornyet madinspiration i de kolde vintermåneder? Så er der god grund til at stryge ned i den nærmeste bladkiosk og sikre sig det seneste nummer af månedsmagasinet Mad & Venner.

Det danske madmagasin sætter nemlig fokus på amerikansk comfort food i januar, og til formålet har de inviteret vores populære sydstatsrestaurant på Nørrebro, Alabama Social , med i fotostudiet og ind på opskriftsredaktionen.

Resultatet er hele 7 fristende opskrifter fra det krydrede og karakterfulde cajun-køkken, alle signeret af vores topdygtige kok og partner på Alabama Social, Martin Alf. Kig med over skulderen, når Martin blandt andet laver jerk chicken med grillede søde kartofler, dybstegte crab calas, pil-selv-krebs Louisiana style og klassisk corn bread.

Vi kan desværre ikke viderebringe opskrifterne her, men hvis du er typen, der hellere vil sætte dig til bords end at tænde op under kødgryderne derhjemme, kan du naturligvis altid svinge forbi og smage på de amerikanske Sydstater på restaurant Alabama Social. Tjek hele vores menukort ud her , og glem ikke at booke bord på forhånd .

Vi ses til sjælevarmende soul food på Sortedam Dossering 3 og hjemme i dit eget køkken.

Magasinet Mad & Venner koster 70,95 kr. og kan købes hos velassorterede bladhandlere.