I december 2014 slog vi dørene op for vores tredje restaurant ved Sortedam Dossering. På Alabama Social er vi inspireret af de amerikanske sydstaters mad- og jazzklubkultur.

Vi serverer egnsretter fra Louisiana, Alabama og Mississippi – ikke præcis som Papa Joe lavede dem i sin tid, men med vores eget præg. Det er cajun/créole i ny fortolkning. Dvs. et møde mellem det amerikanske køkken, vi kender i forvejen, med møre bøffer og masser af dybstegte indslag, og det fransk-caraibiske køkken, som vi er mindre bekendte med herhjemme, hvor bl.a. skaldyr, chili og den créolske urt okra spiller en stor rolle – tilsat vores egen særlige dna.

Udtrykket på restauranten forener den nørrebroske, lidt uhøjtidelige og rå stil med en klassisk gentlemen’s club i 1940‘ernes sydstater, hvor den franske dekadence og den jazz-orienterede musikindustri dominerede. Lyssætningen er varm, dunkel og hyggelig, mens møblerne er lækre tilfældigheder, vi har fundet på vintagemarkeder i ind- og udland.

Soundtracket til en middag på Alabama Social understreger vores tilhørsforhold til sydstaterne, navnlig den New Orleanske del af området, med masser af lækker soul, jazz og blues.

På Alabama Social finder du fremragende mad og drikke til en ualmindelig fornuftig pris uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.