Byd velkommen til Nørrebros nyeste cocktailbar. Med udsigt til Søerne og en perfekt placering ved siden af vores tre restauranter, Gran Torino, Hanzō og Alabama Social, serverer Bar Next Door klassiske og kreative cocktails.

Bar Next Door er både en drøm om at kunne forlænge besøget for gæsterne på vores populære spisesteder og en drøm om at skabe en elegant men afslappet drinkshule for alle københavnere på kanten af Stenbroen og Indre By. Indretningen kombinerer en strømlinet bardisk i træ og sten med nostalgiske elementer som gulnede plakater, patinerede spejle, antikke reoler og industrielle glødelamper, som spreder et varmt lys.

Til rollen som barchef har vi allieret os med den kyndige cocktailmager Chris Doig. Trods sine skotske rødder har Chris shaket sig vej gennem københavnske adresser som Umami, MASH, Karrierebar, Madklubben Vesterbro og Gran Torino.

Menukortet på Bar Next Door byder både på evergreens og kreative påfund. Priserne ligger på 85-100 kr. for en cocktail, og der holdes et skarpt fokus på ingredienser og udtryk bestemt af sæsonernes skiften.

Vi ses “right next door”!