Opskrifter : Anders Aagaard laver spareribs på to måder i GO’ Morgen Danmark

Foto: Fra venste: Anders Aagaard, Mikkel Kryger, Puk Elgaard, Bodil Jørgensen og Thomas Buttenschøn

Manden bag Madklubben gæstede søndag den 6. marts endnu engang GO’ Morgen Danmarks studie på Hovedbanegården. Her stod menuen på en hyldest til den spritnye sæson af Netflix-serien ”House of Cards”, hvor den kyniske politiker Frank Underwood traditionen tro spiser spareribs, når hovedet skal renses og hjertet holdes varmt.

Anders tilberedte sine ribs – eller svinekamben, som de hedder på dansk – på to forskellige måder: Med en klassisk, amerikansk BBQ-marinade og med en mere eksotisk, asiatisk marinade inspireret af vores Nørrbro-restaurant, Hanzō . Du kan finde opskriften på BBQ-ribs med brun farin, æblejuice, ketchup, chili og meget mere lige her . Er du mere til asiatiske toner af hoisin-sauce, gærede ”black bean”-sojabønner og teriyaki, ligger opskriften også kun et klik væk .

Mens spareribs traditionelt set serveres med en omgang coleslaw, havde Anders Aagaard taget e n lunere, sundere og måske endda lidt sjovere opskrift på kål med i studiet. Her blev spidskål delt i store både og grillet på en glohed pande. Lige inden servering blev ”kålbådene” dækket med revet citronskal, salt, peber og en svinenem dressing lavet på græsk yoghurt, honning og tabasco.

Madklubbens spareribs er den perfekte mumsemad til søndagsmiddagen, hvor du kan gå i gang med koge kødet tidligt på dagen. Vil du i stedet forkæle familien en hverdagsaften, kan du med fordel sætte gang i processen allerede aftenen før. Er du typen, der bare allerhelst vil spise ude? Så kan du teste vores saftige BBQ-ribs hver søndag aften på Alabama Social , hvor det normale menukort erstattes af en ”Lazy Sunday Selection”.

God fornøjelse med ribs fra Madklubben. Og husk: De er ikke lavet rigtigt, hvis ikke du går fra bordet med fedtede fingre.

Image-1

Tip: Sådan sparer du 10% på Bar Next Door

Uanset om du allerede er stamgæst på Bar Next Door eller stadig har smagen af de populære og prisvenlige drinks fra Madklubbens cocktailhule ved Søerne til gode, så er der nu ekstra god grund til at kombinere et besøg på baren med spisning på en af vores tre Nørrebro-restauranter.

Italienske Gran Torino , amerikanske Alabama Social og asiatiske Hanzō ligger som perler på en snor side om side med cocktailbaren, og derfor er det oplagt at starte eller slutte aftenen med en drink på Bar Next Door. Gør du det tirsdage, onsdage eller torsdage, giver vi endda 10% rabat på den første drikkevare til alle i selskabet. Dog kun til gæster, som også spiser på en af vores restauranter samme aften.

Læs også: Bar Next Door frister med gådefulde cocktails

Alt I skal gøre er at fremvise jeres reservationsbekræftelse på Bar Next Door, hvis I gerne vil sippe drinks før middagen. Står den på kølige cocktails, øl eller vin efter middagen, viser I i stedet jeres regning fra det forudgående restaurantbesøg.

Fristet? Læg ud med at booke bord på en af vores 3 indbydende Nørrebro-restauranter . Så ses vi måske til cocktails med 10% rabat på Bar Next Door en tirsdag, onsdag eller torsdag i nærmeste fremtid.

Vi glæder os allerede til at skåle med jer!

Manden bag Madklubben taler ud om “knivkamp” i Euroman

Hvordan opstod Madklubben? Er vi i krig med Cofoco? Og er der et særligt iværksætterpulver i drikkevandet i Sønderjylland? Det er bare nogle af emnerne, som tages op i et stort anlagt dobbeltinterview i denne måneds udgave af livsstilsmagasinet Euroman.

Her har journalist Thomas Hebsgaard sat Madklubbens indehaver og karismatiske primus motor, Anders Aagaard, i stævne sammen med Cofoco’s førstestyrmand, Torben Klitbo. Som mange madglade danskere ved, var de to gæve sønderjyder i sin tid fælles om at starte Cofoco. Men arbejdsglæde blev til arbejdslede, venskaber blev brudt og de gik hver til sit.

Læs også: Vi åbner Steak Royal til marts

Men er de to overhovedet stadig sure på hinanden? Og hvordan har de hver især fået skabt en kulinarisk succes med fokus på stor smag til små priser? Det og meget mere kan du få svaret på i Euroman-interviewet, som både kan læses online og i den trykte udgave af magasinet. Vi kan afsløre, at interviewet (heldigvis) i langt højere grad handler om to visionære mænds restaurantsucceser end om deres indbyrdes og, tør man sige “forældede”, fejder.

Hvis du er nysgerrig efter at lære manden bag Madklubben bedre at kende, og se, hvor godt det egentlig går for vores 8 restauranter og ene cocktailbar , så er det bare med at stryge ned i bladkiosken eller klikke her sporenstregs.

Advarsel: Akut appetit kan indtræffe ved læsning. Vi anbefaler en udflugt til et af vores populære spisesteder som modgift.

Valentine’s Day på Madklubbens restauranter forklaret med GIFs

Måske er du typen, der tænker: ”Valentine’s Day? Er det ikke bare sådan noget amerikansk pussenussefjolleri, der er sat i verden for at få folk til at købe blomster og chokolade?”

Eller måske er du, som os, typen, der tænker: ”Helt sikkert! Endnu en undskyldning for at gå ud og spise god mad med min yndlingsperson.”

Hos Madklubben hilser vi enhver undskyldning for at gå ud og spise fremragende mad til fair priser velkommen. At der så smøres lidt ekstra kærlighed på toppen, er kun prisværdigt i vores optik. Det mætter jo alt sammen!

Derfor har vi sat os for at vise, hvordan stemningen til Valentine’s Day på vores restauranter kommer til at folde sig ud. Sådan cirka altså. Ikke ved hjælp af ord, ikke ved hjælp af billeder. Nej, ved hjælp af GIF’s. De små, animerede billedsekvenser florerer i stor stil på de sociale medier, og vi synes de er oplagte til at illustrere den (mad)kærlighed, som kommer til at strømme gennem vores spisesteder søndag den 14. februar.

Bar Next Door:

Ok, så faktisk har Bar Next Door ikke åbent søndag den 14. februar. Men hvis du er en romantisk natteravn, kan du byde din udkårne på en cocktail i de små timer efter midnat, når lørdag den 13. bliver til søndag den 14. Bar Next Door shaker løs helt frem til kl. 02.

Madklubben Bistro-de-Luxe:

Den perfekte destination for dig, der gerne vil invitere din ledsager med på en elegant og indbydende restaurant, men også gerne vil bevare det gode forhold til din bankrådgiver. En 3-retters menu starter på bare 200 kr., og herlighederne serveres i smukke omgivelser med levende lys, ædelt træ på væggene og Børge Mogensen-stole under rumpetterne.

Tony’s:

Vores populære restaurant i Havnegade for enden af Nyhavn er en vaskeægte italiener med amerikanske karaktertræk. Det betyder spaghetti meatballs i rigelige mængder, forførende à la carte-retter og rendyrket romantik i stearinlysets skær. Også her kan 3 retter fås for 200 kr. #ThatsAmore

Bistro Royal:

Med delesteg, bearnaise og syndige desserter til fair priser er menukortet på Bistro Royal i forvejen så åbenlyst romantisk, at vi i stedet vil fokusere på en anden slags date: Hvis du er en stolt single, så sving forbi spisebaren og kig en hummer dybt i øjnene. ’Cause nothing will love you like shellfish will.

Gran Torino:

Vi var i tvivl om, hvorvidt vi skulle bruge denne GIF til Tony’s eller Gran Torino. Valget faldt på sidstnævnte, da vores italienske Nørrebrofavorit emmer af rendyrket baggårdsromantik. Gå om bord i et væld af nybagte pizzaer direkte fra stenovnen, prøv husets lasagne og slut af med en klassisk tiramisu fra den særlige ”Lazy Sunday”-menu.

Hanzō:

Madklubbens asiatiske spiseri på kanten af Søerne er klar med en vaskeægte Valentins-trumf. De smider nemlig et gratis glas velkomstbobler i pakken, når de serverer en uimodståelig 13-retters menu (ja, 13!) for uhørte 350 kr. pr. snude. Pladserne skal bestilles og betales på forhånd via shop.madklubben.dk

Alabama Social:

Hvis du ikke er bange for at vise din date, at du for alvor kan spise igennem, så er Alabama Social det rette sted. Her står den på soul food fra de amerikanske Sydstater, og du er lovligt undskyldt, hvis du kommer til at tale mere om maden end om parforholdet. Den er nemlig en fest for både smagsløg og øjne.

Madklubben Steak:

Madklubben Steak holder også ekstraordinært åbent på en søndag. De dækker op med levende lys i restauranten og smider saftige steaks på grillen, så du kan koncentrere dig om at kigge din ledsager dybt i øjnene og fremsige kærlighedserklæringer som: ”Du er mit livs bearnaise” eller ”Jeg ved det lyder cheesy, men du er sødere end min cheese cake”.

Madklubben Vesterbro:

Hvis målsætningen er en valentinsaften med kant og kulinarisk overskud, så book bord på Madklubben Vesterbro. Her går en rå, men designlækker indretning hånd i hånd med et bugnende menukort. Skal der kysses over burgere, bøffer eller et udvalg af de brandgode forretter? Der er frit valg på alle hylder.

Forvirret? Så fortvivl ikke. Du kan nemt og hurtigt få et overblik over alle Madklubbens restauranter og booke bord lige her .

Valentine’s Day på Hanzō: 13 retter + bobler for kun 350 kr.

Man siger, at vejen til hjertet går gennem maven. Det ordsprog følges til punkt og prikke hos vores asiatiske Nørrebrofavorit, Hanzō , som serverer intet mindre end 13 retters rendyrket kærlighed for bare 350 kr. pr. næse mandag til lørdag.

Når kalenderen skriver Valentine’s Day den 14. februar, slår Hanzō helt ekstraordinært dørene op til en romantisk aften på en søndag. Det betyder ikke, vi skruer op for prisen – til gengæld skruer vi op for amorinerne. Vi serverer nemlig et glas velkomstbobler til dig og din hjertenskær helt kvit og frit.

De mange lækre retter serveres på små fade på midten af bordet i 4 heats. Delekonceptet passer perfekt til en romantisk date, og hvis du er i toptræning med spisepindene, kan du jo med fordel made din udkårne med en frisk forårsrulle eller to. Vi må dog understrege vigtigheden af, at du er ferm med den asiatiske spiseteknik. For der er intet, der kan ødelægge en god date, som en vildfaren spisepind i øjet. Tro os, vi taler af erfaring.

Hvis du synes, at din kæreste/kone/mand/elsker/flirt fortjener en overdådig 13-retters middag med bobler på årets mest romantiske aften, så kan du læse mere om menuen og købe pladser via Madklubben Shop allerede nu.

Vi ses til kogekunst og kærlighed på Hanzō søndag den 14. februar.

Nyt menukort på Hanzō bugner af overskud

Spar flybilletten til fjernøsten denne vinter og book i stedet bord hos vores asiatiske storcharmør på kanten af Søerne. Hanzō har netop præsenteret et spritnyt menukort , som med garanti kan holde vinderdepressionen fra døren.

Glæd dig til masser af smagsindtryk, friske råvarer og flotte farver, uanset om du bestiller en enkelt ret, lidt flere eller alle 13 for bare 350 kr. Hanzō’s dygtige køkkenteam bevæger sig som altid i krydsfeltet mellem street food og finere gastronomi, så du på én og samme aften både kan føle dig hensat til en velduftende gyde i Hanoi, en traditionel japansk izakaya-kro og en elegant restaurant på strandkanten i Thailand. Alt sammen samlet på Nørrebro.

Vi kunne sagtens skrive en kærlighedserklæring til hver enkelt ret, men vi vil i stedet nøjes med at fremhæve en håndfuld af de nye fristelser.

Som for eksempel den hjemmelavede svinerilette med saftigt trevlekød rørt med koreansk kimchi, der er en blanding af gæret kål, chili og hvidløg. Anretningen fuldendes af en pærepuré og sprøde, soyaristede hasselnødder:

IMG_6783

En anden favorit er de friske forårsruller med sprødstegte tiggerrejer, agurk, salat og friskplukket koriander. Lige til at hapse med spisepindene:

IMG_6762

Gademadsinspirationen kommer for alvor til udtryk i Hanzō’s nye ”blæksprutte dog”, der har rødder i de klassiske, vietnamesiske ”bánh mì”-sandwiches. Det lune, lyse brød fyldes med friterede miniblæksprutter, pickles og spicy mayo.

IMG_6773

Hvis du vælger 13-retters menuen til 350 kr. pr. snude, står den på hele to forskellige hovedretter: Mør flat iron steak skåret i skiver, serveret med en sød og salt hoisinsauce, samt friteret fisk med karry og kokos:

IMG_6802

IMG_6745

Er du blevet fristet? Godt, det var også meningen. Så kan du med fordel stimulere appetitten endnu mere, ved a t tjekke det fulde menukort fra Hanzō ud her . Skulle den blive så voldsom, at du simpelthen er nødt til at svinge forbi og spise, så anbefaler vi varmt at booke bord på forhånd .

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hanzō.

Vi holder søndagslukket den 17. januar og fester for vores ansatte

Kære gæst, søndag den 17. januar holder vi aftenlukket af den bedst tænkelige årsag: Vi holder nemlig en stor fest for vores dejlige ansatte. Efter et begivenhedsrigt 2015, en travl julesæson og et sprudlende nytår fortjener Madklubbens mere end 300 medarbejdere at blive hyldet.

Vi drager ud i vintermørket for at spise, danse og kåre årets største præstationer blandt vores kokke, tjenere og restauranter. Indrømmet, det bliver svært at vælge, for i 2015 har vores ansatte endnu engang hjulpet med at sætte rekorder, åbne nyt og holde hjulene kørende på en perlerække af hovedstadens mest populære spisesteder.

Vi har valgt at holde festen på ugens mest stille dag. Ikke desto mindre betyder det, at vi holder ekstraordinært søndagslukket på alle vores restauranter – også dem, som normalt byder indenfor, når ugen går på hæld. Alabama Social holder dog stadig åbent til brunch og Bistro Royal ligeså til frokost.

Vi takker for forståelsen og glæder os til at byde velkommen med fremragende mad til fair priser igen fra mandag den 18. januar.

På Hanzō med Sisse Fisker

Med en status som en af kongerigets mest populære TV-værter, sendte det chokbølger gennem medielandskabet, da Sisse Fisker tilbage i august sagde op på DR. Nu skulle fremtiden stå på familietid og freelancearbejde, samt velgørenhed både for Fiskers egen SMILfonden og Ønskefonden, som har hovedsæde i USA.

Sisse popper dog stadig op på skærmen – senest som vært på DR-programmet ”Livets Opskrift”. Her gik turen kloden rundt til lande, hvor folk lever længere end i Danmark – heriblandt Japan.

Det fik os til at sætte Sisse i stævne på Madklubbens asiatiske Nørrebrorestaurant, Hanzō , så vi kunne høre mere om, hvor hun selv får sin livskraft fra, hvad det sidste måltid skulle være og hvordan hun finder ro i hverdagen.

Lad os tage den fra toppen: Hvem er Sisse Fisker?

”Hun er nybagt forfatter, tv-vært og foredragsholder. Og så er hun kæmpe fan af at nyde livet i al almindelighed.”

Hvad har du sidst taget billeder af på din telefon?

”Jeg har taget billeder af vores bil, som er sat til salg, så vi kan få råd til at rejse to måneder til Asien til vinter.”

Et par måneder i Asien lyder meget Julia Roberts og ”Eat, Pray, Love-agtigt. Men hvem skulle spille Sisse i filmen om dit liv?

”Det skulle Jennifer Aniston.”

Hvad er det bedste råd, du har fået af dine forældre?

”Stædighed betaler sig.”

Er der noget i dit liv, du ville ønske, du kunne gøre om?

”Jeg vil måske ha’ droppet et par marathon-løb, så min ryg i dag havde været knap så svag.”

Sisse kigger eftertænksomt ud over Søerne gennem ruden et par sekunder, inden hendes letgenkendelige, isblå øjne igen fokuserer, og et varmt smil antyder, at hun er klar til de næste spørgsmål.

Hvilken begivenhed har formet din karriere?

”Mine optagelser til programmerne “Livets Opskrift” var faktisk det, der fik mig til at sadle om i min karriere. Hvis ikke jeg i forbindelse med optagelserne havde mødt så mange spændende og passionerede mennesker, så havde jeg måske ikke turde at hoppe ud i et liv som selvstændig.”

Du forlod DR under stor mediebevågenhed. Hvad står programmet på nu?

”Den 4. november kom min bog på gaden, så den har jeg brugt meget krudt på den seneste tid. Desuden skal jeg ud og holde en del foredrag og så er jeg ved at arrangere fest for syge børn på Rigshospitalet gennem SMILfonden, som jeg stiftede sidste år, og hvor jeg er bestyrelsesformand.”

Hvis du kunne vælge et hvilket som helst job i verden, hvad skulle det så være?

”Så ville jeg være opdagelsesrejsende. Jeg ville elske at rejse ud og besøge nye spændende steder i verden – både alene og med min familie.”

Hvad er det mest mindeværdige måltid, du har spist?

”For nylig var jeg i Okinawa i Japan og boede hos en familie, som KUN kunne tale japansk. Det var lidt op ad bakke ind i mellem. En aften fik vi suppe og jeg kunne ikke finde ud af, hvad det var for noget kød vi spiste. Det viste sig at være grisetæer…”

Ok, så mindeværdigt på den ikke helt succesfulde måde. Hvad har din største succesoplevelse så været?

”At jeg har fundet en mand, som jeg er sikker på, jeg skal være sammen med resten af livet. Og at vi har været så heldige at få to krudtugler, der får mig til at grine hver eneste dag.”

Hvilket karaktertræk hos dig selv er du gladest for?

”Min stædighed.”

Og hvad irriterer dig mest ved dig selv?

”Min utålmodighed.”

Hvad er det bedste kompliment, du har fået?

”At jeg ligner Helena Christensen. Og det kom fra Gary Barlow som jeg interviewede i Aftenshowet. Slå den!” griner Sisse, så et lille grillspyd med kylling stegt i rød karry hopper og danser i hendes hånd.

Hvad kan gøre dig vred?

”Folk der lyver.”

Hvordan finder du ro?

”En gåtur ved vandet ved vores sommerhus i Vejby Strand eller ved Vesterhavet, når jeg er hjemme hos mine forældre i det nordjyske.”

På death row får fangerne lov til at vælge, hvad deres sidste måltid skal bestå af. Hvad ville du vælge, hvis det var dig?

”Profiteroles og champagne.”

Sådan!

Alle billetter er solgt til årets sidste middag, men…

Der er sat ild til lunten, og i vores køkkener og restauranter ulmer det af forventningsglæde og forberedelser. Torsdag aften eksploderer det hele i god mad, kolde bobler og højt humør, når intet mindre end 8 spisesteder og en enkelt cocktailbar byder nytårsgæster inden for. Den 29. december blev de allersidste billetter solgt, og vi kan derfor melde om alt udsolgt til spisning på årets sidste aften.

Dog er der stadig mulighed for at skåle 2016 ind hos vores populære drinkshule, Bar Next Door , som ligger på første parket ved Søerne.

Her bydes alle velkommen fra kl. 22, når de spisende gæster har gaflet den sidste bid dessert i sig. Kom og bestil en raffineret cocktail eller et glas champagne, og se fyrværkeriet over København spejle sig i Sortedam Dosserings natblanke vand. Først kl. 02 sendes alle de feststemte gæster videre ud i natten.

Vi ønsker alle vores gæster – gamle som nye – et lykkebringende og velsmagende nytår.

PS. Glem ikke, at Madklubben Vesterbro står klar til at pleje dine tømmermænd den 1. januar .

Se hvornår vi holder åbent over jul og nytår

Julefreden begynder langsomt at sænke sig. Ok, måske ikke hvis du svinger ind forbi Strøget, hvor en tiltagende panisk folkemængde forsøger at finde de sidste pakker til at lægge under årets glitrende nåletræ.

Også på vores restauranter begynder julen så småt at betyde feriestemte medarbejdere og ”lukket”-skilte i vinduerne. Vi har derfor lavet dette overblik, så du kan se, præcis hvornår din foretrukne restaurant eller bar holder åbent i de kommende uger.

Vi ønsker dig og dine kære en magelig jul og et boblende nytår!

Gran Torino :

Lukket: 24.-27. december, samt 1. januar.

Åbent: 23. december og 28.-30. december med en begrænset menu, samt 31. december for gæster med nytårsbilletter .

Hanzō :

Lukket: 24.-27. december, samt 1. januar.

Åbent: 23. december og 28.-30. december med en begrænset menu, samt 31. december for gæster med nytårsbilletter .

Alabama Social :

Lukket: 24.-27. december, samt 1. januar.

Åbent: 23. december og 28.-30. december med en begrænset menu, samt 31. december for gæster med nytårsbilletter .

Bar Next Door :

Lukket: 22.-28. december, samt 1. januar

Åbent: 29. og 30. december kl. 16:30-00:00, 31. december kl. 22:00-02:00 og 2. januar kl. 16:30-02:00. Herefter normale åbningstider.