Det er nu en lille måned siden, vi slog dørene op for Hanzó, vores nye asiatiske restaurant ved Sortedam Dossering. På menukortet finder du bl.a. denne Hanzó Hot-Pot, som er en skøn og spicy stirfry på and og grøntsager med asiatiske krydderier og ris. Vi serverer også stegte kammuslinger med beurre blanc på yuzu & frissé, salat med sobanudler, krabbekød, friske krydderurter og ponzu, tuntatar med syltede svampe, sprødt rispapir, shiiso og forårsløg og østers med chili, koriander, lime og yuzu/wasabi.

Vi laver også en fantastisk sichuan steak med sichuanpeber, grillede thailøg og sesamristede bok choi, ingefær og ris, ramen med udonnudler i dashi-boullion med kylling, pocheret æg, svampe og basilikum, helstegt dorade med lime, koriander, kål, brunet smør og soya, Moules Indo-Chine, som er blåmuslinger i kokosmælk med ingefær, chili og friske krydderurter plus vores hummer “tiger lee”; en hel, dansk, ristet hummer med shiitakesvampe, grillede forårsløg, sesamristede bok choi & basilikum i asiatisk hummersauce – og meget mere!

Har du lyst til lidt af det hele, anbefaler vi The Hanzō Experience, som består af udpluk fra menukortet samt et par esser fra ærmet. I alt 13 retter serveres family-style & delevenligt til alle. Et stensikkert hit!

Se hele menukortet her og book dit bord på Hanzó !